• banner1
 • banner2
 • banner3
 • banner4
 • banner5
 • Nyaraljon jól felszerelt lakókocsiban
  a görögországi Odysseia kempingben Korinoson.
  Hívjon 30/518-6224
 • Kirándulás a Meteorákhoz
  Látogassa meg a világon egyedülálló, sok száz éves kolostorokat!
  Hívjon 30/518-6224
 • Élvezze a görög tenger szépségét
  Fedezze fel a tengerpartot, mártózzon meg a páratlan élményt nyújtó görög tengerben! Már három különböző helyszínen! Korinos, Platamonas, Halkidiki!
 • Lakókocsis nyaralás Görögországban
  A lassan mélyülő homokos tenger kisgyermekkel utazók részére ajánlott.

  Hívjon 30/518-6224
 • Részletre is
  Nyaralását akár részletre is kifizetheti!
  Hívjon a részletekért: 30/518-6224

2020-tól három lakókocsi áll vendégeink rendelkezésére.
A lakókocsik egymástól 50-100 méterre találhatók, így az együtt utazók, ha nem akarnak reggeltől-estig együtt lenni, külön is élvezhetik a nyaralást.
Két lakókocsi a kempingben kiadandó lakókocsik közül a legnagyobb, 530 cm hosszú, 6 személyes. A harmadik lakókocsi 5 személyes, nagyon szép világos belsővel rendelkezik. Rengeteg kényelmi berendezéssel felszerelt lakókocsik, hangulatos szállások. Halk járású split klíma, kűltéri egység lakókocsi kívűl, biztosítja az éjszakai hűvös pihenést. Berendezés 2 db nagyméretű franciaágy,  sok polc, akasztós ruhásszekrény. 6 személy részére párnák, takarók nyaraláshoz szükséges felszerelések megtalálhatók.
 
1. számú kék lakókocsi elősátra a szokásosnál nagyobb, 6 méter hosszú, ezért a 2 db kényelmes vendégágy, külön elfüggönyözött részen is elhelyezhető, így hat személy is kényesmesen elfér. 
 
2. számú zöld lakókocsi parcellája nagyon jó adottságokkal rendelkezik, 12X9 méteres, így egy külön 4 személyes sátor fellálítására is van lehetőség, így nem kell Önöknek külön parcellát fizetni. (sátort kérésre biztosítani tudunk). 

3. számú piros lakókocsi 6 személy elhelyezésére alkalmas, pótággyal. 
 
Mindhárom lakókocsinál az ár 5 személyre vonatkozik, a többi személyre külön ár fizetendő,az áraknál megtalálható. 
 
Ágynemű huzatról a kedves vendég gondoskodik!
Kérjük, a higiénia érdekében a párnákat, takarókat minden esetben húzzák át!
 
DSC00522Az elő sátorban pótágy áll a nyaralni kívánók rendelkezésére. A kempingben minden lakókocsi kerítéssel van elkerítve, és hangulatos kis kert van hozzá kialakítva. A parkírozás a kert előtt, vagy a kemping telítettsége miatt 5-10 méterre a lakókocsitól. Ivóvíz a lakókocsitól kb. 10 méterre, mosogatáshoz (hideg vizes) kerti csap a bekerített saját területen van, vízesblokk (tusoló) mindössze 20 m-re található. Az elő sátorban főzéshez kétlapos rezsó, mikró sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, kenyérpirító áll vendégeink rendelkezésére. Megtalálhatók az étkezéshez szükséges felszerelések, így nem kell tányért, lábast cipelni. Külső sátras pavilonban, a 6 személyes asztalnál kényelmesen el lehet férni. Hintaágy szolgálja a további kényelmet.
A strand kemping elött, a lakókocsitól 80-100 m-re található, így napközben kávézni, üdítőt inni visszalehet térni a lakókocsihoz.
A kemping által kihelyezett napágyakat, ernyőket fogyasztás ellenében lehet használni.
A  lakókocsi kempingben lévő képei eredeti környezetben vannak fényképezve.
/ zöld színű ágyak, saját ágyneművel vannak fényképezve, a fekete mintás, az ágynemű nélküli állapotot tükrözi./
 
1. Lakókocsi (kék)
 
2. Lakókocsi (zöld)
A 2. számú lakókocsi parcellája nagyon jó adottságokkal rendelkezik, 12X9 méteres, így egy külön 4 személyes sátor fellálítására is van lehetőség, így nem kell Önöknek külön parcellát fizetni. (sátort kérésre biztosítani tudunk). 


3. lakókocsi (piros)