• banner1
 • banner2
 • banner3
 • banner4
 • banner5
 • Nyaraljon jól felszerelt lakókocsiban
  a görögországi Odysseia kempingben Korinoson.
  Hívjon +36-30/518-1206
 • Kirándulás a Meteorákhoz
  Látogassa meg a világon egyedülálló, sok száz éves kolostorokat!
  Hívjon +36-30/518-1206
 • Élvezze a görög tenger szépségét
  Fedezze fel a tengerpartot, mártózzon meg a páratlan élményt nyújtó görög tengerben! Látogassa meg Görögország nevezetességeit. Korinos, Platamonas, Halkidiki!
 • Lakókocsis nyaralás Görögországban
  A lassan mélyülő homokos tenger kisgyermekkel utazók részére ajánlott.

  Hívjon +36-30/518-1206
 • Részletre is
  Nyaralását akár részletre is kifizetheti!
  Hívjon a részletekért: +36-30/518-1206
A lakókocsi a kempingben kiadandó lakókocsik közül a legnagyobb, 530 cm hosszú, 6 személyes. Rengeteg kényelmi berendezéssel felszerelt, hangulatos szállás. Klíma biztosítja az éjszakai hűvös pihenést. Berendezés 2 db nagyméretű franciaágy , sok polc, akasztós ruhásszekrény. Két gyermektelen család ( pár) részére is alkalmas, mert a belső rész kettéválaszható. 6 személy részére párnák, takarók nyaraláshoz szükséges felszerelések megtalálhatók.
1. számú lakókocsi elősátra a szokásosnál nagyobb, 6 méter hosszú, ezért a 2 db kényelmes vendégágy, külön elfüggönyözött részen is elhelyezhető, így hat személy is kényesmesen elfér.  
Az ár 5 személyre vonatkozik, a többi személyre külön ár fizetendő, erre érdeklődjön.  
Ágynemű huzatról a kedves vendég gondoskodik!
Kérjük, a higiénia érdekében a párnákat, takarókat minden esetben húzzák át! 
 
DSC00522Az elő sátorban 2 db pótágy áll a nyaralni kívánók rendelkezésére. A kempingben minden lakókocsi kerítéssel van elkerítve, és hangulatos kis kert van hozzá kialakítva. A parkírozás a kert előtt, vagy a kemping telítettsége miatt 5-10 méterre a lakókocsitól lehetséges. Ivóvíz kb 10 méterre, kerti csap mosogatáshoz, a bekerített saját területen van, vízesblokk(tusoló) mindössze 20 m-re található. Az elő sátorban főzési lehetőség adott, rezsó, mikró sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, kenyérpirító áll vendégeink rendelkezésére. Megtalálhatók a főzéshez  szükséges felszerelések, így nem kell tányért, lábast cipelni. Külső sátras pavilonban, a 6 személyes asztalnál kényelmesen el lehet férni. Hintaágy szolgálja a további kényelmet.
A strand kemping elött, a lakókocsitól 80-100 m-re található, így napközben kávézni, üdítőt inni visszalehet térni a lakókocsihoz. Napágyakat, ernyőket fogyasztás ellenében használni lehet.
A  lakókocsi kempingben lévő képei eredeti környezetben vannak fényképezve.
/ zöld színű ágyak, saját ágyneművel vannak fényképezve, a fekete mintás, az ágynemű nélküli állapotot tükrözi./
Lakókocsi 
 
Már fatető védi Ónöket a nap sugarától, valamint az esőtől!